Oldalainkon csak az oldal működéshez szükséges sütiket használunk, továbbá a Facebook és a Google sütijei dolgoznak.

Változik a közlekedés az EB-selejtező miatt

BUDAPEST - A ma este, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő Magyarország-Bulgária Európa Bajnokság selejtező mérkőzésére 60000 szurkolót várnak, emiatt a BKK jelentősen megerősíti a késő esti órákban a környék tömegközlekedését. - Az autósok viszont lezárásokkal találkozhatnak.

  • Találatok: 320

Magyar vonatokat is érint a német közlekedési sztrájk

MAGYARORSZÁG-NÉMETORSZÁG - A hétfői németországi közlekedési sztrájk, ami a német vasutat is érinti, több magyar nemzetközi vonatot is érint: több nemzetközi vonat csak rövidebb útvonalon közlekedik, és nem megy tovább Németországig.

  • Találatok: 300

Buszba rohant egy VW kisbusz

BUDAPEST - A XIII. kerületi Váci úton a szabályosan, zöld jelzésre megforduló buszba csapódott bele egy piroslámpán áthaladó, jelzéseit nem használó, de kékfény használatára jogosult VW kisbusz. - Az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt.

  • Találatok: 282

HÉV-vel ütközött egy kisbusz

BUDAPEST - A H6-os HÉV-vel ütközött egy kisbusz Budapesten a Soroksári úton. A balesetben négyen is megsérültek, a baleset miatt a HÉV forgalom szünetelt Közvágóhíd és Pesterzsébet felső között.

  • Találatok: 329

3 éves kislányt lökött a vonatsínek közé egy nő

USA - A portlandi Gateway Transit Center MAX-állomás peronján egy anyuka a kislányával állva várta a vonatot, mikor is egyszer csak egy 32 éves ülő nő felugrott, és minden előzmény nélkül a 3 éves kislányt a sínek közé lökte, majd mint aki nem tett semmit, visszaült a helyére.

  • Találatok: 2665

Vecsésen gázolt a vonat

VECSÉS - Szerda délután halálra gázolt egy 45 éves budapesti férfit a Monorról Budapest, Nyugati pályaudvarra tartó vonat Vecsésen.

  • Találatok: 347

Két trolibusz ütközött Szegeden

SZEGED - Két trolibusz került egymással a kelleténél szorosabb kontaktusba Szegeden a Tisza Lajos körúton szerda este 8 órakor. A balesetnek könyebb sérültjei is vannak, így több mentőautó is érkezett a helyszínre, a helyszínelést pedig a rendőrség végezte.

  • Találatok: 397