Oldalainkon csak az oldal működéshez szükséges sütiket használunk, továbbá a Facebook és a Google sütijei dolgoznak.

Két trolibusz ütközött Szegeden

SZEGED - Két trolibusz került egymással a kelleténél szorosabb kontaktusba Szegeden a Tisza Lajos körúton szerda este 8 órakor. A balesetnek könyebb sérültjei is vannak, így több mentőautó is érkezett a helyszínre, a helyszínelést pedig a rendőrség végezte.

A baleset a Centrum áruház előtt a Tisza Lajos körút és a Mikszáth Kálmán utca sarkán történt, és a kiérkező mentők már a buszokon megkezdték a sérültek ápolását.

A két trolibusz gyakorlatilag teljesen elfoglalta a csomópontot, így a szegedi kiskörúton teljes mértékben leállt a közösségi közlekedés, mivel a járművek elfoglalták a villamospályát és az egyik közúti pályát is, sőt a Dugonics tér felé még autóval sem lehetett közlekedni.

Az SZKT közleménye szerint baleset miatt, bár ők rejtélyesen csak forgalmi zavart emlegettek, fennakadás volt a 3-as, 3F és 4-es villamosok közlekedésében, valamint az 5-ös, 6-os, 8-as, 9-es, 10-es és 19-es trolibuszok közlekedésében is. A Tisza Lajos körúton a Bartók tér és a Vár utca között, az Anna kút és Kecskés, valamint a Vadaspark között pótlóbuszokat indítottak.

  • Találatok: 346

Related Articles