Oldalainkon csak az oldal működéshez szükséges sütiket használunk, továbbá a Facebook és a Google sütijei dolgoznak.

Buszba rohant egy VW kisbusz

BUDAPEST - A XIII. kerületi Váci úton a szabályosan, zöld jelzésre megforduló buszba csapódott bele egy piroslámpán áthaladó, jelzéseit nem használó, de kékfény használatára jogosult VW kisbusz. - Az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt.

  • Találatok: 24

HÉV-vel ütközött egy kisbusz

BUDAPEST - A H6-os HÉV-vel ütközött egy kisbusz Budapesten a Soroksári úton. A balesetben négyen is megsérültek, a baleset miatt a HÉV forgalom szünetelt Közvágóhíd és Pesterzsébet felső között.

  • Találatok: 23

3 éves kislányt lökött a vonatsínek közé egy nő

USA - A portlandi Gateway Transit Center MAX-állomás peronján egy anyuka a kislányával állva várta a vonatot, mikor is egyszer csak egy 32 éves ülő nő felugrott, és minden előzmény nélkül a 3 éves kislányt a sínek közé lökte, majd mint aki nem tett semmit, visszaült a helyére.

  • Találatok: 44

Vecsésen gázolt a vonat

VECSÉS - Szerda délután halálra gázolt egy 45 éves budapesti férfit a Monorról Budapest, Nyugati pályaudvarra tartó vonat Vecsésen.

  • Találatok: 59

Két trolibusz ütközött Szegeden

SZEGED - Két trolibusz került egymással a kelleténél szorosabb kontaktusba Szegeden a Tisza Lajos körúton szerda este 8 órakor. A balesetnek könyebb sérültjei is vannak, így több mentőautó is érkezett a helyszínre, a helyszínelést pedig a rendőrség végezte.

  • Találatok: 57