Oldalainkon csak az oldal működéshez szükséges sütiket használunk, továbbá a Facebook és a Google sütijei dolgoznak.

Változik a közlekedés az EB-selejtező miatt

BUDAPEST - A ma este, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő Magyarország-Bulgária Európa Bajnokság selejtező mérkőzésére 60000 szurkolót várnak, emiatt a BKK jelentősen megerősíti a késő esti órákban a környék tömegközlekedését. - Az autósok viszont lezárásokkal találkozhatnak.

A Puskás Ferenc Stadion környékén közlekedő, nagy kapacitású kötöttpályás járatok (2-es és 4-es metró valamint az 1-es villamos) a mérkőzés előtt és a mérkőzés végén a megszokottnál sűrűbben közlekednek, ezzel is segítve, hogy gyorsan lehessen megközelíteni a mérkőzés helyszínét, illetve onnan biztosított legyen a biztonságos hazajutás is.

A BKK külön kéri a drukkereket, hogy mivel a stadion környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért mindenki a közösségi közlekedés járműveivel érkezzen a mérkőzés helyszínére.

Felhívták rá a figyelmet, hogy mivel a stadionba a Dózsa György út és a Stefánia út felől is be lehet menni, ezért gyalog nem csak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is hasonló gyaloglási idővel lehet megközelíteni a mérkőzés helyszínét.

A szurkolók biztonságos közlekedése érdekében várhatóan 18 órától lezárásra kerül a Dózsa György út, a Thököly út és a Kerepesi út között, valamint a Stefánia út, a Thököly út és a Hungária körút között, illetve az Ifjúság útja, a Verseny utca és az Istvánmezei út.

  • Találatok: 302

Related Articles