GYŐR - A kisalfold.hu számolt be róla, hogy az év első napjaiban, az első igazán téli napokon kaotikussá vált Győr tömegközlekedése. Hétfőn nem kevesebb mint 22 buszjárat maradt ki, de kedden sem sokat javult a helyzet. Az utasok elmondása szerint, a minőség is hagy kívánni maga után valót: beesik a hó, a buszon hidegebb van mint az utcán, és hasonlók.

Úgy tűnik tehát, hogy a Bakony, Balaton, Kisalföld, Somló, Vasi és Zala volánokból verbuvált ÉNYKK sincs a helyzete magaslatán, ami a helyi járatú kiszolgálást illeti. Be kell végre látni, hogy a volán társaságoknak, legyen is bármi a nevük, nincs tapasztalatuk helyi járati szolgáltatásban!

Az ÉNYKK szerint hétfő reggel 22 buszjárat maradt ki Győrben. Kedd reggel is záporoztak az Olvasói panaszok. Ezek szerint nem változott sokat a győri helyi buszközlekedés.

"A buszon is havazik és még meg is marad a hó, olyan hideg van rajtuk. Sokszor jobban lehet fázni a buszon, mint a megállóba várakozva (persze ha nem 1 órát vársz a buszra...).

A repedéseknél, a szellőzöknél, a csuklónál beesik a hó, eső és később rohadnak, penészesednek a buszok! Koszosak is" - írta egyik Tudósítónk.

Tovább a kisalfold.hu oldalain!