BUDAPEST - Tegnap este fél kilenc előtt pár perccel jelent meg a BKK Facebook oldalán, hogy baleset miatt a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között pótlóbuszok közlekednek a 4-es és 6-os villamosok helyett. Ugyanezen poszthoz érkezett hozzászólásból kiderült, hogy a villamosra egy részeg banda szállt fel, akik randalírozásba kezdtek.

Az utasok beszámolójából kiderült, hogy egy erősen ittas csoport szállt fel a villamosra, akik elkezdték inzultálni az utasokat, és a villamosban is szándékosan kárt okoztak. Ezt, az egyik utas jelezte a villamos vezetőjének, aki azonnal megállította a villamost, és jelezte, hogy rendőrségi intézkedést kér, emiatt az utasokat, a randalírozókkal együtt leszállította a villamosról. Ezt követően, az egyik ittas személy egy boros üveget vágott a villamos szélvédőjéhez.

Eközben folyamatban van a Combino villamosok Futár és kamera rendszerrel történő felszerelése, így a későbbiekben az ilyen esetekben könnyebb lesz az elkövetők azonosítása, és a bűncselekmény bizonyítása.