BUDAPEST - Az új Solaris trolibuszok ajtajainál sárga színnel van megjelölve az a terület, amit az utasoknak az ajtók biztonságos zárásához szabadon kell hagyniuk. Amíg azon a területen utas tartózkodik, az ajtókat nem lehet bezárni. Emiatt az utasok a vezért hülyézik, hogy miért nem megy, a vezér meg az utasokat, hogy miért nem hagyják szabadon a területet... - De ez csak nálunk újdonság...

Tarlós István úgy tűnik erőszakkal akarja elérni, hogy saját kiadásainak bizonyos részeit az államra és az agglomerációra hárítsa. Ősz elején az agglomerációs települések vezetőit hívták meg "baráti" megbeszélésre, ahol tájékoztatta a fővárosi vezetés a meghívottakat, hogy háromszoros támogatást akar a Főváros az agglomerációtól. Most, a kormányt akarja sarokba szorítani Tarlós.

BUDAPEST - Kigyulladt egy, a 133-as viszonylaton közlekedő autóbusz motortere a Budafoki úton. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a busz vezetője a lángokat a tűzoltók kiérkezése előtt porraloltóval kioltotta.

BUDAPEST - 2015. november 1-jétől, vasárnaptól forgalomba helyezik a 2-es vasúti fővonalon létesített új megállóhelyet, mely az Aranyvölgy nevet viseli. A tervek szerint, idáig hosszabbítanák az 1-es villamost, és helyközi autóbusz végállomást is építenének.